Polyurethaan schuim

SPUITEN NAADLOZE POLYURETHAAN SCHUIM

Divider text here
Deze techniek zorgt er voor dat met weinig dikte een goede isolatiewaarde bekomen wordt. Praktische alles kan met PUR gespoten worden: vloeren, daken, muren alsook voor industrie. Wij maken enkel gebruik van NESTAAN kwaliteit.

NESTAAN KWALITEIT
Divider text here
Dit label zorgt voor een uitermate betrouwbare isolatie. Het spuiten gebeurt in lagen om zo de gewenste dikte te bekomen.

VLOEREN
Divider text here
Op vloeren brengen we het schuim aan op het beton na plaatsing van alle voorzieningen. Na de uitvoering van het PUR spuiten kan men direct daarop vloerverwarming of chape aanbrengen. 

Bij vloerverwarming of polybeton moet wel geschuurd worden. Deze techniek kunnen wij uiteraard ook voor u verwezenlijken.

MUREN VOCHTVRIJ MAKEN
Divider text here
Om uw muren vochtvrij te maken , komt onze isolerende spray ook van pas. Op onderdaken brengen we het PUR schuim aan om een perfecte naadloze dichtheid te bekomen. Dit is niet mogelijk met de klassieke isolatie materialen.

MOEILIJK TE ISOLEREN RUIMTES
Divider text here
Landbouwsilo’s, hangars, loodsen, productiehallen, stallen, vacuümkamers, enz. Allemaal ruimtes die moeilijk te isoleren zijn als dit gewenst is. Ook hier kan FL isolaties de oplossing bieden. Een gemakkelijke zaak die snel geklonken is!

VIDEOCLIPS
Divider text here
Onderstaande videoclips toont hoe we te werk gaan met het spuiten en behandelen van het isolatie schuim.

BESPAAR OP UW VERWARMING
Divider text here
Woningen die ouder zijn dan 10 jaar genieten van 6 procent BTW tarief! Doordat het naadloos spuiten zo snel gaat, bespaar je ook veel werkuren uit. 
Door de vele voordelen  bespaar je ook uit op bepaalde anders noodzakelijke voorbereidingen. Vergeet zeker ook de premies niet! 
Mocht u nog vragen hebben kan u ons ook steeds bereiken.