Background Slide
GENIET VAN UW VRIJE TIJD
in een warm nest !
Contacteer ons op 0496/75.34.54
Laat uw woning isoleren door ons.

ONS BEDRIJF

Divider text here
FL isolaties & chapewerken kreeg vorm in 2007. Sinds vele jaren had de zaakvoerder Frederik Lerminez verschillende werkervaringen opgedaan. Door deze brede kennis ontstond zijn eigen bedrijf. Onze firma levert diverse diensten aan particulieren en bedrijven. 
 Wat BVBA Frederik Lerminez zo goed maakt is de snelle dienstverlening en het op tijd leveren van de gevraagde werken.

Het bedrijf heeft een compleet uitgerust machinepark om zowel isolatie als chapewerken uit te voeren. Egaliseren van vloeren is voor ons een dagelijkse taak.

Spuiten naadloze polyurethaan schuim 

Deze techniek zorgt er voor dat met weinig dikte een goede isolatiewaarde bekomen wordt. Praktische alles kan met PUR gespoten worden: vloeren, daken, muren alsook voor industrie. Wij maken enkel gebruik van NESTAAN kwaliteit.


Chape werken

Chape werken op de druklaag van welfsels wordt gedaan om de bevloering naderhand stabiel en waterpas te kunnen plaatsen.We plaatsen meestal een cementgebonden zandmengsel en wordt ook wel cement chape genoemd.


Vloeren, tegels en douches

Wij specialiseren ons ook in het plaatsen van vloeren, tegels, wandtegels en douches. Met tal van referenties en jarenlange ervaring zijn wij gedreven en vakkundig in het plaatsen van tegels en vloeren. Contacteer ons voor meer info.

Egaliseren van bestaande vloeren

De egalisatie van vloeren geschiedt met al dan niet gebruiksklare producten die bestemd zijn om dekvloeren en andere ondergronden geschikt te maken voor vloerbedekking. De voornaamste rol hiervan is de correctie van oppervlaktegebreken.


Interesse om woning te laten isoleren door ons?