Vloeren en tegels


Vloeren,wandtegels en douches

Vloeren en tegels

Divider text here
Vloeren zijn er in uiteenlopende afmetingen en materialen. Daarom is het belangrijk bij elk type vloer rekening te houden met de juiste technieken. Daarbij is o.a. het zorgen voor een egale ondergrond en het oog op afwerking en precisie belangrijk. 
FL-isolaties heeft de nodige vakkennis en ervaring in huis voor het vakkundig en professioneel aanleggen van uw vloeren.

Wandtegels

Divider text here
Wandtegels kunnen op verschillende ruimtes worden toegepast zoals in de badkamer, keuken of woonruimtes. De keuze van de tegels kan variëren van kleine natuurstenen mozaïektegels tot grote onderhoudsvriendelijk tegels die uw ruimtes groter laten lijken. Ook combinaties van uiteenlopende tegelsoorten zijn mogelijk. Bij wandtegels is het gebruiken van de juiste materialen en gereedschap belangrijk en mag het oog voor detail en zorg niet worden verloren. FL-isolaties heeft de kennis en nodige ervaring voor het plaatsen van alle soorten wandtegels.

Douches

Divider text here
Droomt u van een nieuwe douche waaraan u veel plezier zult beleven en die professioneel geplaatst is? Dan kun u bij ons terecht! Uw douche of inloopdouche wordt geplaatst met de beste materialen en volledig naar uw wensen. Aarzel niet ons te contacteren!